Land2Map tablet & software

  • Artikelnummer: 601433 |
  • Merk: Land2Map
Land2Map tablet & software
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Voor gebruik met bijna alle merken
  • Voorzien van Land2Map-software
  • 10.1 inch scherm met hoge helderheid
Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

AutoCAD logo bij Land2Map Realtime in AutoCAD werken op iedere denkbare locatie
De totale meetoplossing 
Geschikt i.c.m. (bijna) alle merken
Eenvoudig koppelen, dankzij Bluetooth

Omschrijving Land2Map tablet & software

Omschrijving Land2Map tablet & software

Met Land2Map wordt meten en uitzetten nog eenvoudiger. Dankzij de meegeleverde, robuuste tablet van Panasonic is het nu mogelijk realtime en direct in AutoCAD te werken op iedere denkbare locatie.

 

Eenvoudig landmeten met Land2Map

Land2Map is een totaalmeetoplossing waarmee je eenvoudig en direct kunt meten in AutoCad, op iedere denkbare locatie. Dit kunnen inmeetwerkzaamheden zijn maar ook uitzetwerkzaamheden. Je kunt een tekening openen en direct punten in het veld uitzetten zonder voorbereiding. Dit scheelt niet alleen erg veel tijd, maar je bent daardoor bovendien erg flexibel in het veld. Punten en lijnen selecteren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook als je objecten wilt inmeten kan dit rechtstreeks in AutoCad, waardoor je revisietekening realtime wordt opgebouwd terwijl je meet.

 

Bespaar 90% tijd op werkvoorbereiding en revisie

De Land2Map-software wordt geleverd op een krachtige en robuuste tablet. AutoCad-tekeningen worden rechtstreeks op de tablet gezet en bewerkt. De tablet wordt vervolgens gekoppeld aan een GPS-schotel of aan een Total Station uitzetrobot. Hierdoor wordt het verwerken, importeren en exporteren van tekeningen van de computer naar een veldboek, en andersom, overbodig. Daarnaast communiceert Land2Map ook direct met de GPS-schotel en/of met de Total Station. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op. Bovendien kunnen wijzigingen en toevoegingen in het veld eenvoudig worden aangebracht.

 

Ook kun je aan metingen structuurlagen koppelen zodat de ingemeten lijnen direct in de juiste laag worden getekend. Symbolen worden direct gekoppeld aan metingen en verschijnen realtime in de juiste laag terwijl je meet. Dit scheelt niet alleen veel tijd aan nabewerking van meetdata, maar je ziet ook direct de resultaten van je meting.

 

Alle tools en gegevens binnen handbereik

Land2Map beschikt over alle landmeetkundige tools, zoals een DTM-module voor het berekenen van volumes, diverse tools voor maatvoering en oppervlaktes berekenen en een directe link met Google Maps. Je hebt je tekeningen en gegevens altijd bij de hand in de cloud of in je mailbox. Je hoeft dus niet terug naar kantoor voor het ophalen van gegevens en voor het voorbereiden van tekeningen.

 

GPS als muis in AutoCad

Je kunt Land2Map koppelen aan de combinatie Total station en GPS, maar beide systemen kunnen ook worden losgekoppeld. Dit geldt voor diverse merken meetapparatuur. Een Total Station van merk X koppen met een GPS-ontvanger van merk Y is geen enkel probleem met Land2Map. Als zowel Total Station als GPS is gekoppeld, is geïntegreerd meten mogelijk. Ook het genereren van uitzetrapporten en deformatierapporten is mogelijk binnen de software . Je GPS-ontvanger kun je gebruiken als muis om punten uit te zetten in je tekening. Dit maakt intekenen zeer efficiënt en eenvoudig.

 

Land2Map: dé Plug & Play Software-oplossing

 

Landmeetoplossing 2D/3D

Eenvoudig vastleggen, moduleren van gegevens in het veld

De achtergrondkaart, tekening en landmeetkundige elementen, alles verschijnt realtime op de tablet, in AutoCad en met de juiste symbolen en lijnen in de correcte laag.

 

Uitzetten van punten, assen, polylijnen en hellingen

Met de Land2Map-uitzetmodule is het mogelijk punten, assen, polylijnen en hellingen direct uit te zetten . Gewijzigde situaties of bijzonderheden kunnen realtime gesignaleerd worden, met de mogelijkheid om deze later te herzien en te wijzigen.

 

DTM, volumeberekening

De DTM-functie creëert realtime een weergave van de echte terreinhoogte en bepaalt volumes die dienen te worden verwijderd of opgevuld. Met behulp van een volumeberekening kan het volumeverschil tussen twee DTM’s worden berekend.

 

Revisietekeningen en netwerkdetectie

Land2Map maakt het mogelijk om een GPS en/of Total station simultaan te koppelen aan een kabeldetector. Hierdoor kan zowel de detectie-informatie als zijn automatische transmissie naar de AutoCad-tekening op de tablet worden opgenomen. Deze methode van netwerkopname biedt dus een grotere flexibiliteit en een snellere uitvoering.

 

Universele Software

Land2Map is geschikt voor bijna alle merken Total Station en GPS

 

Unieke software-oplossing

Land2Map is een unieke software-oplossing op een touchscreen-tablet. Bijna alle merken en typen Total Stations en GPS zijn geschikt voor Land2Map en kunnen eenvoudig met bluetooth worden gekoppeld. Meten en uitzetten wordt vele malen sneller, eenvoudiger en duidelijker.

 

Land2Map als totaalmeetoplossing

Land2Map is de totaaloplossing voor alle meetwerkzaamheden. Het vereenvoudigt de manier van vastleggen en modelleren van gegevens in het veld. De achtergrondkaart, de tekening, de landmeetkundige elementen – alles verschijnt real-time op de tablet, in AutoCAD met de juiste symbolen en lijnen in de juiste laag. Bovendien maakt Land2Map het mogelijk punten, assen, polylijnen en hellingen direct uit te zetten. Gewijzigde situaties of bijzonderheden kunnen realtime worden gesignaleerd, met de mogelijkheid om deze later te herzien en te wijzigen.

 

Ook voor revisietekeningen en netwerkdetectie

Land2Map maakt het mogelijk om een GPS (en/of Total Station) simultaan aan een kabeldetector te koppelen. Hierdoor kan zowel de detectie-informatie als
zijn automatische transmissie naar de AutoCAD-tekening op de tablet worden opgenomen. Deze methode van netwerkopname biedt dus een grotere flexibiliteit en een snellere uitvoering.

 

Land2Map is geschikt voor (bijna) alle merken

Het unieke aan Land2Map is dat deze software-oplossing werkt met bijna alle denkbare merken. Meer informatie over Land2Map en praktijkvoorbeelden vind je hier.

 

Staat jouw merk er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij voor je na of jouw merk compatibel is met Land2Map.

Merken compatible met Land2map

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Land2Map tablet & software

Datacollector
Processor Intel® Core™ i5-7300U vPro™ processor
Kloksnelheid 2600 MHz
RAM-geheugen 8000 MB
Opslag 256 GB
Uitbreidbaar geheugen Nee
Voeding Lithium-Ion-accu 11.1V 4200 mAh
Resolutie 1920 x 1200 pixels
Schermgrootte 10.1 inch
Toetsenbord Touchscreen
Accuduur/bedrijfstijd 11 uur
Verbindingen 24-pins docking connector,USB 3.0,Bluetooth 4.1,WiFi,4G,HDMI
Beschermingsgraad IP65
Afmetingen (b x h x d) 270 x 188 x 19 mm
Gewicht 1.1 kg

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600