Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Instrumentmakerij

Visser Assen beschikt over een eigen instrumentmakerij met eigen instrumentmakers. Onze specialisten zijn getraind om alle soorten bouwlasers en andere instrumenten te keuren, onderhouden, kalibreren en te repareren. 

instrumentmakerij bouwlaser
bouwlasers jaarlijks onderhoud

Binnen een week retour met certificaat

We streven ernaar om uw instrument binnen een week weer bij u af te leveren. Ieder instrument dat bij ons binnenkomt. verlaat het pand altijd weer met een kalibratiecertificaat met een geldigheidsduur van een jaar. Indien de kosten van een reparatie hoger uitvallen dan € 250,- wordt u altijd vooraf geïnformeerd. 

 

Alle instrumenten worden kosteloos afgehaald en de volgende week op de vaste route door onze chauffeur weer bij u afgeleverd. Dit niet alleen bij uw bedrijfspand, maar ook op locatie. Indien gewenst, kunt u altijd gebruikmaken van een vervangend huurinstrument. 

 

Alles aanwezig

De instrumentmakerij bevindt zich in onze hoofdvestiging in Assen. Alle moderne apparatuur en onderdelen zijn aanwezig in onze instrumentmakerij om onze alle bouwlasers en ander meetapparatuur te kunnen keuren, onderhouden en te repareren. 

Onze gespecialiseerde instrumentmakers zijn dan ook elke dag bezig met deze apparatuur en weten daardoor ook alles uiterst nauwkeurig in te stellen, zodat onze klanten altijd op de beste service kunnen rekenen.

 

Meer weten?

 Hoe vaak bouwlasers laten keuren?

 Bouwlaser aanmelden voor service

 Wat houdt service en onderhoud in?

 Serviceroutes

 

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600