Software Trimble FieldLink

 • Artikelnummer: fieldlink |
 • Merk: Trimble
Software Trimble FieldLink
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
 • Altijd je AutoCAD bij de hand
 • Direct bewerken in het veld
 • Te gebruiken met alle Robotic Total Stations

Omschrijving Software Trimble FieldLink

Omschrijving Software Trimble FieldLink

Met software FieldLink van Trimble worden alle mogelijkheden van je Robotic Total Station van Trimble pas echt voor de volle 100 procent benut. Hiermee heb je namelijk altijd je AutoCAD bij de hand.

 

Trimble FieldLink brengt BIM naar een hoger level

Met behulp van de FieldLink-software van Trimble kun eindelijk werken met BIM zoals BIM bedoeld is. BIM staat voor Bouw Informatie Model. Het is een uitwisselbaar informatiemodel, waar iedere betrokken partij bij een bouwproject zijn betreffende informatie aan toevoegt of uithaalt. Met BIM behoren fouten en vertragingen voortaan tot het verleden. Om BIM mogelijk te maken, heeft Trimble diverse producten op de markt gebracht.

 

Trimble FieldLink op tablet maakt veldboek LM80 overbodig

Softwarepakket FieldLink van Trimble zit standaard geïnstalleerd op tablet FZ-M1 van Trimble en Panasonic. Deze ideale combinatie van tablet en unieke software werkt met alle modellen uitzetrobot van Trimble. Dit houdt in dat niet alleen de nieuwste modellen Robotic Total Station hiermee kunnen werken, maar ook de oudere modellen. Zelfs de 'oude' SPS kan met deze software moeiteloos uit de voeten. Trimble FieldLink maakt veldboek LM80 in één klap overbodig.

 

Modellen direct bewerken in het veld met FieldLink

De tablet met FieldLink is ten opzichte van de LM80 van Trimble een behoorlijke stap voorwaarts. Waar je met deze oude veldboeken in het veld slechts zeer beperkt de tekeningen kon bewerken, is FieldLink een handzame AutoCAD voor in het veld. Met deze speciaal ontwikkelde software kun je direct ter plekke alle tekeningen bewerken op een groot display. Frustraties uit het verleden zijn hiermee definitief verleden tijd.

 

Trimble FieldLink voor uitzetrobot en 3d-scanner

Software FieldLink van Trimble werkt moeiteloos samen met alle Robotic Total Stations van Trimble en Spectra Precision. En nu de 3d-laserscanner inmiddels aan een heuse opmars bezig is, werkt deze software bovendien zonder problemen samen met de nieuwste laserscanner van Trimble, de X7 3d-scanner. Deze scanner wordt standaard uitgeleverd met de Trimble FZ-M1 tablet van Panasonic, waar de FieldLink-software al vanuit de fabriek op is geïnstalleerd.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Direct meebestellen

Datacollector Trimble Panasonic Toughpad FZ-M1 tablet
Favorieten
Vergelijken
 • Voor gebruik met Trimble total station uitzetrobots RTS/SPS
 • Li-Ion accu 7.2 V 7100 mAh
 • Schermgrootte: 7 inch
 
Statief Glasfiber voor Total Station
Favorieten
Vergelijken
 • Werkhoogte 113 - 180 cm
 • Glasfiber, 5/8"-schroefdraad
 • Voor gebruik bij total station uitzetrobots

427,00 355,00 429,55 incl. btw

Specificaties Software Trimble FieldLink

Video's