Bandenzagen Wacker Neuson

Bandenzagen Wacker Neuson

Ben je op zoek naar een doorslijper van dé fabrikant voor inframaterieel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk ook doorslijpers van Wacker Neuson in ons assortiment.

Producten per pagina
Sorteer op:
Bandenzaag Wacker Neuson BTS 635s -34%
Favoriet
Vergelijken
  • Bladdiameter: 350 mm
  • Zaagdiepte: 128 mm
  • Wordt geleverd ZONDER zaagblad
Bandenzaag Wacker  BTS 635s + watertank 16L en zaagblad -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Bladdiameter: 350 mm
  • Zaagdiepte: 128 mm
  • Met watertank 16L en zaagblad
Bandenzaag Wacker BTS 635s + WaterTender 35L en zaagblad -28%
Favoriet
Vergelijken
  • Bladdiameter: 350 mm
  • Zaagdiepte: 128 mm
  • Met watertank 35 l en zaagblad

Als je zit te overwegen of je een nieuwe bandenzaag wilt kopen, is een doorslijper van het merk Wacker Neuson vast niet het eerste merk dat in je gedachten opkomt. En dat is niet zo gek, want deze Duitse topfabrikant van onder andere inframateriaal is op het gebied van motordoorslijpers nog niet zo heel lang actief. Toch is het altijd interessant om even te kijken naar de bandenzagen van Wacker.

 

Bandenzaag Wacker met de nieuwste technieken

Het assortiment met doorslijpers van Wacker Neuson is zeer overzichtelijk. Het telt namelijk slechts één bandenzaag: de BTS 635s van Wacker. Deze doorslijpmachine is door Wacker ontwikkeld naar aanleiding van vragen vanuit de markt. Door goed te kijken naar de bandenzagen van de meest toonaangevende fabrikanten en deze zo mogelijk op alle fronten te verbeteren, is een uiterst solide en betrouwbare doorslijper ontstaan. De BTS 635s heeft in een betrekkelijk korte periode al een grote schare fans weten op te bouwen.

 

Doorslijper Wacker Neuson ook in aantrekkelijke voordeelpakketten

Wie voor een zeer scherpe prijs nat wilt door kunnen slijpen, kan bij ons een keuze maken uit een groot aantal aantrekkelijke actiepakketten. Deze combipakketten bestaan uit een bandenzaag van Wacker, aangevuld met zowel een elektrische watertank als een diamantzaagblad. Deze elektrische watertanks hebben – afhankelijk van het door jou bestelde actiepakket – een inhoud van 16 of maar liefst 35 liter. Deze zogenoemde WaterTender wordt door middel van een interne accu van stroom voorzien en sproeit een waternevel in de zaagsnede. Hierdoor slaat het stof direct neer en heb je geen last van hinderlijke stofvorming.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600