Nieuwe Mobiele Lichtmasten; Zelfvoorzienend en Energiezuinig

Geschreven door Ronald 09-10-2017 0 Reacties Alles over bouwlampen,Bouwplaatsinrichting,

Sinds kort hebben wij ons assortiment lichtmasten uitgebreid met de mobiele lichtmasten van het merk Trime. Dit Italiaanse merk levert topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Zelfvoorzienende mobiele lichtmasten

In ons assortiment Trime-lichtmasten is een bijzondere plek weggelegd voor de zelfvoorzienende mobiele lichtmasten. Zoals de naam al weggeeft, kunnen deze lichtmasten zichzelf van stroom voorzien. Bij de meeste mobiele lichtmasten gebeurt dit door een interne dieselgenerator. Dankzij het extreem lage energieverbruik van de toegepaste LED-bouwlampen is het mogelijk om dagen achtereen licht te werpen op de bouwplaats op een volle dieseltank. Eén zelfvoorzienende mobiele lichtmast van Trime springt er echter direct bovenuit: de Trime X-Battery. Deze lichtmast is namelijk uitgerust met een interne accu. Deze kan desgewenst tot 36 of zelfs 72 uur het licht brengen zonder uitstoot van uitlaatgassen te veroorzaken.

 

Deze mobiele lichtmasten zijn zeer energiezuinig

Het grote voordeel van de mobiele lichtmasten van Trime in ons assortiment is dat deze alle zijn uitgerust met LED-bouwlampen. Deze keuze is gemaakt vanwege het extreem lage energieverbruik van LED-verlichting. Deze mobiele lichtmasten zijn dan ook zeer milieuvriendelijk. Bovendien geven deze LED-bouwlampen een natuurgetrouw lichtbeeld met een groot verlichtingsoppervlak.

 

Mobiele lichtmasten met externe voedingsbron

In het assortiment mobiele lichtmasten van Trime is echter ook een viertal lichtmasten met een externe voedingsbron opgenomen. Deze lichtmasten zijn bedoeld om te worden aangesloten op het lichtnet. Drie van deze Trime-lichtmasten kun je vervolgens doorlussen naar de volgende lichtmast. Uiteraard kun je deze mobiele lichtmasten ook middels een extern aggregaat van stroom voorzien.

 

Uiterst duurzame mobiele lichtmasten

De lichtmasten van Trime zijn erop gebouwd om vele jaren probleemloos hun taak te kunnen volbrengen. Zo is de omkasting van alle modellen vervaardigd uit gegalvaniseerd staal dat vervolgens is gepoedercoat. Ook de LED-bouwlampen zijn gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Deze hebben een gegarandeerde levensduur van maar liefst 50.000 branduren. Bovendien zijn deze mobiele lichtmasten zo gebouwd, dat ze zelfs tijdens een zware storm overiend blijven staan. Zo zijn de meeste modellen van Trime gecertificeerd tot een windsnelheid van wel 110 kilometer per uur, tenzij anders aangegeven.

 

In eigen huisstijlkleur

Het mooie aan de Trime-lichtmasten is dat deze, op aanvraag, zonder meerkosten in eigen huisstijlkleur verkrijgbaar is. Ben je van plan een van deze lichtmasten aan te schaffen en wil je deze in je eigen kleur? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en levertijd. 

 

Nog niet overtuigd? Bekijk de productvideo van de Trime X-Eco!

 

Bekijk alle mobiele lichtmasten van Trime

Handige artikelen over bouwlampen
Hoe kies ik een goede LED-bouwlamp?

Hoe kies ik een goede LED-bouwlamp?

Ronald 31-10-2016 0
Lees meer
Nieuwe Mobiele Lichtmasten; Zelfvoorzienend en Energiezuinig

Nieuwe Mobiele Lichtmasten; Zelfvoorzienend en Energiezuinig

Ronald 09-10-2017 0
Lees meer
Led-bouwlamp kopen: waar moet je op letten?

Led-bouwlamp kopen: waar moet je op letten?

Ronald 10-09-2018 0
Lees meer
Bouwlamp klasse 1, 2 of 3: de nieuwste eisen

Bouwlamp klasse 1, 2 of 3: de nieuwste eisen

Ronald 15-11-2018 0
Lees meer
LED-bouwlampen: de nieuwste feiten op een rij

LED-bouwlampen: de nieuwste feiten op een rij

Ronald 11-10-2019 0
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600