Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Breekhamer Milwaukee Kango K 545 S

  • Artikelnummer: 121706 | Elektrische Machines Mobiel
  • Merk: Milwaukee
-9% Breekhamer Milwaukee Kango K 545 S
  • 611,90
  • 559,00
  • 676,39 incl. btw
2-3 dagen
  • Opname: SDS-Max
  • Slagkracht: 8.5 joule
  • 2840 slagen/min.
Levertijd 2 - 3 werkdagen
Gratis verzending
Zeer comfortabele machine
Uiterst krachtige breekhamer

Omschrijving Breekhamer Milwaukee Kango K 545 S

Omschrijving Breekhamer Milwaukee Kango K 545 S

Zoek je een uiterst professionele breekhamer voor een eerlijke prijs? Dan is de K 545 S van Milwaukee vast iets voor jou! Deze sloophamer kent namelijk een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

Vele extra's
De K 545 S van Milwaukee is de uitgebreide versie van de Kango K 500 S. Hij bevat namelijk enkele extra's. Zo is de bedieningsschakelaar extra lang gemaakt. Zo heb je nóg meer controle over de machine. Ook extra is de veiligheidskoppeling. Deze beveiligt mens en machine indien de boor blokkeert.

 

Volop gebruiksgemak
Deze sloophamer is ontwikkeld na jarenlange ervaring, en dat merk je. Hij blinkt namelijk uit in gebruiksgemak. Zo beschikt deze drilboor onder andere over het anti-vibratiesysteem AVS en een ergonomische softgrip op voor- en achtergreep. Hierdoor worden hinderlijke trillingen zo min mogelijk doorgegeven aan de gebruiker. Ook handig is dat de extra handgreep op maar liefst drie verschillende posities te fixeren is. Verder zorgt de constantelektronica voor uniforme toerentallen, zelfs onder belasting.

 

Uiterst duurzaam
De Kango K 545 S van Milwaukee is erop gebouwd om jarenlang mee te kunnen werken onder de zwaarste omstandigheden. Zo staat de extra krachtige motor van maar liefst 1.300 Watt garant voor maximale prestaties en kent deze een betere hitteafvoer. De hoogst mogelijke duurzaamheid is hiermee gegarandeerd. Verder is deze sloophamer uitgerust met een servicelampje. Dit geeft op een tijd een waarschuwing als de koolborstels aan vervanging toe zijn.

 

Ook handig
Deze breekhamer kent gelukkig nog veel meer slimmigheidjes die het werken zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo is de K 545 S voorzien van een groot slagstuk die een slagkracht van maar liefst 8,5 Joule mogelijk maakt. Ook kent deze machine een zachte aanloop, welke zorgt voor een nauwkeurige start bij het beitelen. Verder beschikt deze sloophamer van Milwaukee over Roto-Stop en Variolock. Dankzij laatstgenoemde kun je de beitel op maar liefst twaalf verschillende posities vastzetten, voor een ideale beitelhoek onder alle omstandigheden.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Breekhamer Milwaukee Kango K 545 S

Breekhamer
Toerental (belast) 2840 slagen/min.
Spanning 230 Volt
Regelbaar toerental Nee
Werktuigopname SDS-Max
Vermogen 1300 Watt
Slagkracht 8.5 Joule
Gewicht 6.7 kg
Vibratieniveau bij beitelen 11.5 m/s²
Algemene specificaties
Geluidsvermogenniveau 98, 5 dB(A)

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600