Breekhamer Milwaukee Kango K 750 S

  • Artikelnummer: 123163 | Elektrische Machines Mobiel
  • Merk: Milwaukee
-16% Breekhamer Milwaukee Kango K 750 S
  • 827,90
  • 699,00
  • 845,79 incl. btw
Op bestelling leverbaar
  • Opname: SDS-Max
  • Slagkracht: 11.9 joule
  • 2740 slagen/min.
Verwachte levertijd 3 - 5 werkdagen na opdracht
Gratis verzending
7 kg Combihamer met SDS-Max aansluiting 
Krachtige 1550W motor voor maximale prestates
Met extra handgreep op 3 verschillende posities te fixeren
Variolock - Beitel op 12 verschillende posities vast te zetten 
Geleverd in transportkoffer met zijhandgreep boorvet
Met 6 meter snoer

Omschrijving Breekhamer Milwaukee Kango K 750 S

Omschrijving Breekhamer Milwaukee Kango K 750 S

Ben je op zoek naar een zware breekhamer van topkwaliteit? Dan is de K 750 S van Milwaukee vast iets voor jou! Deze sloophamer is uitermate geschikt voor zware klussen.

 

Extra sterk
De Kango K 750 S van Milwaukee is speciaal ontworpen voor de zwaarste klussen op de bouwplaats. Hij is namelijk uitgerust met een extra groot slagstuk. Hiermee wordt een slagenergie van maar liefst 11,9 Joule bereikt. Deze sloophamer wordt aangedreven door een motor van maar liefst 1.550 Watt.

 

Zeer veilig
De K 750 S van Milwaukee is een drilboor die veilig is voor mens, machine én materiaal. Zo kent deze boorhamer een zachte aanloop en een softslagfunctie. Laatsgenoemde reduceert de slagenergie voor boren en hakken in kwetsbare materialen. Wat ook een veilige functie is, is de veiligheidskoppeling. Deze beveiligt mens en machine indien de boor blokkeert.

 

Zeer gebruiksvriendelijk
De Milwaukee Kango K 750 S is ontwikkeld na jarenlange ervaring, en dat merk je. Hij is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Zo is deze sloophamer uitgerust met onder andere het anti-vibratiesysteem AVS en een ergonomische softgrip op voor- en achtergreep. Hierdoor worden hinderlijke trillingen zo min mogelijk doorgegeven aan de gebruiker. Ook handig is dat de extra handgreep op maar liefst drie verschillende posities te fixeren is. Dankzij hoogwaardige elektronica wordt het toerental altijd perfect afgestemd op iedere toepassing.

 

Zeer lange levensduur
Deze breekhamer is erop gebouwd om jarenlang mee te kunnen werken onder de zwaarste omstandigheden. Zo staat de extra krachtige motor van maar liefst 1.550 Watt garant voor maximale prestaties en kent deze een betere hitteafvoer. De hoogst mogelijke duurzaamheid is hiermee gegarandeerd. Verder is deze sloophamer uitgerust met een servicelampje. Dit geeft op een tijd een waarschuwing als de koolborstels aan vervanging toe zijn.

 

Nog meer snufjes
De K 750 S van Milwaukee kent gelukkig nog veel meer snufjes die het werken zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo is deze sloophamer van Milwaukee voorzien van Roto-Stop en Variolock. Dankzij laatstgenoemde kun je de beitel op maar liefst twaalf verschillende posities vastzetten, voor een ideale beitelhoek onder alle omstandigheden.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Breekhamer Milwaukee Kango K 750 S

Breekhamer
Toerental (belast) 2740 slagen/min.
Spanning 230 Volt
Regelbaar toerental Nee
Werktuigopname SDS-Max
Vermogen 1550 Watt
Slagkracht 11.9 Joule
Gewicht 8.2 kg
Vibratieniveau bij beitelen 9.5 m/s²
Algemene specificaties
Geluidsvermogenniveau 96,4 dB(A)

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600