Lichtmasten Trime hybride

Lichtmasten Trime hybride

Een hybride mobiele lichtmast is een verplaatsbare lichtmast die op verschillende manieren in stroom kan worden voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan lichtmast met zowel een accu als een generator.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 3000 m²
  • Met Lithium-accu en Yanmar-motor
  • Uitschuifbare mast tot 8,5 m
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 1800 m²
  • Met aggregaat en aangedreven wielstel
  • Masthoogte max. 3,5 meter
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 2400 m²
  • Met accu, zonnepanelen en aggregaat
  • Masthoogte max. 9 meter

Ben je op zoek naar een zware mobiele lichtmast, maar wil je niet afhankelijk zijn van één vorm van stroomvoorziening? Dan is een hybride lichtmast een ideale oplossing! Deze kunnen namelijk op verschillende manier van stroom worden voorzien.

 

Mobiele lichtmast met een accu of met een aggregaat

Een van de toppers in ons assortiment in hybride lichtmasten van Trime is de X-Eco Hybrid. Dit is namelijk een professionele verplaatsbare lichtmast die is uitgerust met een zware dieselgenerator van Yanmar. Deze zorgt er op zijn beurt weer voor dat het dikke lithium-ion accupakket continu wordt opgeladen. De Italiaanse producent van deze mobiele lichtmast garandeert ons dan ook dat de X-Eco Hybrid maar liefst 455 uur het licht kan laten branden op een volle tank diesel.

 

Verplaatsbare lichtmast met snel op te laden accu

Het zware accupakket van de eerder genoemde X-Eco Hybrid is eenmaal volgeladen, goed voor maar liefst elf branduren. Is de accu eenmaal leeg? Dan is deze binnen drie uur weer opgeladen.

 

Lichtmast mobiel met zonnepaneel, accu én aggregaat

Wil je echt iets te kiezen hebben op het gebied van stroomvoorziening? Dan is de X-Solar Hybrid van Trime dé oplossing voor jou. Deze mobiele lichtmast wordt namelijk niet alleen gevoed door een intern aggregaat of een accupakket, maar is bovendien uitgerust met een zonnepaneel. Zodra het zonnetje doorbreekt, wordt met behulp van het zonnepaneel de interne accu opgeladen. Zo ben je dus echt heel erg milieuvriendelijk bezig!

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600