Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Rolsteigers

Rolsteigers

Naast kamersteigers, verkopen wij natuurlijk ook rolsteigers. Het belangrijkste verschil tussen deze twee steigers is dat een kamersteiger is bestemd voor binnengebruik, terwijl je een rolsteiger eigenlijk meer buiten gebruikt. Rolsteigers hebben bijvoorbeeld schroefspindels, waarmee je de rolsteiger volledig vlak kunt stellen. Bovendien zijn rolsteigers veel robuuster en complexer van opbouw dan een kamersteiger.

Producten per pagina
Sorteer op:
Rolsteiger AGS XS 135 x 250 cm -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Breed platform (135 cm)
 • Belastbaar tot 750 kg
 • Werkhoogte: 430 tot 1430 cm
Rolsteiger Layher Uni 285 x 150 cm -18%
Favoriet
Vergelijken
 • Meest verkochte uitvoering (150 cm)
 • Hoge werkvloerbelasting (8.4 kN)
 • Werkhoogte: 350 tot 1350 cm
Rolsteiger Layher Uni 285 x 75 cm -18%
Favoriet
Vergelijken
 • Smalle uitvoering (75 cm)
 • Hoge werkvloerbelasting (8.4 kN)
 • Werkhoogte: 350 tot 1350 cm
Rolsteiger Layher Kombi 180 x 150 cm -18%
Favoriet
Vergelijken
 • Compacte uitvoering (180 x 150 cm)
 • Hoge werkvloerbelasting (8.4 kN)
 • Werkhoogte: 350 tot 1350 cm
Rolsteiger Layher Kombi 180 x 75 cm -18%
Favoriet
Vergelijken
 • Zeer compacte uitvoering (180 x 75 cm)
 • Hoge werkvloerbelasting (8.4 kN)
 • Werkhoogte: 350 tot 1350 cm
Rolsteiger-aanhanger Basic Carrier -30%
Favoriet
Vergelijken
 • Ideaal voor transport en opslag van je rolsteiger
 • Standaard rijbewijs B is voldoende
 • Voor rolsteiger van max. 14 meter werkhoogte

Een rolsteiger is een zeer gebruiksvriendelijke en uiterst veilige manier om op hoogte te kunnen werken. Een rolsteiger is met name uitermate geschikt om lichte en staande werkzaamheden mee te kunnen uitvoeren. Zo worden rolsteigers vaak gebruikt door schilders of voor het aanbrengen van kabels en/of verlichting.

 

Mobiele steiger van zware kwaliteit en met een zeer lange levensduur

Wij zijn natuurlijk de laatste om te beweren dat een rolsteiger een goedkope vorm van klimmaterieel is, maar we garanderen je wél dat de mobiele steigers in ons assortiment van de allerhoogste kwaliteit zijn. Zo zijn deze rolsteigers stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig en robuust aluminium. Uiteraard zijn ook de toegepaste wielen zeer solide uitgevoerd. De combinatie van de gebruikte materialen en de manier van fabriceren zorgen ervoor dat je in principe maar één keer in je leven een rolsteiger hoeft aan te schaffen. Onze mobiele steiger zijn namelijk van een dergelijke hoge kwaliteit, dat je er je hele leven profijt van kunt hebben.

 

Rolsteiger in veel verschillende hoogten te bestellen

In ons assortiment mobiele aluminium steigers bieden wij zowel rolsteigers van het Nederlandse merk ASC als de rolsteigers van het Duitse topmerk Layher aan. Uiteraard zijn deze mobiele steigers in allerlei verschillende hoogten aan. Uiteraard kun je eenmaal na aanschaf te allen tijde losse elementen bestellen om zo een andere hoogte te kunnen bereiken.

 

Als je een rolsteiger met een werkhoogte tot 3,50 meter bestelt, dan kun je met behulp van deze aluminium steiger uitstekend kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren die zich met name op de begane grond plaatsvinden. Als je juist ook op de eerste verdieping aan de slag wilt gaan, dan is een rolsteiger met een werkhoogte tot 6,50 meter uitermate geschikt.

 

Het populairst zijn echter de mobiele steigers die een werkhoogte kunnen bereiken tot maar liefst 8,50 meter. Deze rolsteigers zijn uitermate geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. De aluminium steigers met een werkhoogte tot 10,50 meter worden dan weer veel gebruikt door schilderbedrijven, installateurs en andere professionals.

 

De allerhoogste rolsteigers die je in ons assortiment kunt vinden, bereikt een werkhoogte van maar liefst 1430 cm. Met deze indrukwekkende hoogte is AGS XS bijzonder gewild bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan appartementencomplexen en bij woningen met meer dan drie verdiepingen.

 

Aluminium steiger conform de allerstrengste eisen

Met ingang van het jaar 2018 zijn de regels omtrent het professioneel gebruik van rolsteigers aanzienlijk aangescherpt. Volgens de nieuwe regelgeving voor 2018 mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom op heuphoogte een leuning is aangebracht. Dit kan op verschillende manieren. Uiteraard voldoen de mobiele steigers in ons assortiment volledig aan deze nieuwe eisen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600