Telescooptrappen

Telescooptrappen

De telescopische trappen van Telesteps bieden het beste uit verschillende werelden. De telescooptrap kan namelijk op meerdere manieren worden gebruikt.

Producten per pagina
Sorteer op:
Telescooptrap Telesteps Combi Line ladder 2.3m -5%
Favoriet
Vergelijken
  • Aantal sporten : 8 + 6
  • Werkhoogte: 3.5m
  • Multifunctionele telescopische combi ladder
Telescooptrap Telesteps Combi Line ladder 3.0m -4%
Favoriet
Vergelijken
  • Aantal sporten : 10 + 8
  • Werkhoogte: 4.2m
  • Multifunctionele telescopische combi-ladder

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kunnen de telescopische ladders van Telesteps verschillende ladders vervangen. Zo is de Combi Line van dit Zweedse topmerk een leunende ladder, een vrijstaande ladder én een combiladder gecombineerd in één handige, multifunctionele trap.

 

Telescopische trap is de ideale combinatie

De type-aanduiding 'Combi Line' van Telesteps is natuurlijk niet zo maar uit de lucht komen vallen. Absoluut niet, want deze telescooptrap van Zweeds topfabricaat kan namelijk op een grote verscheidenheid aan manieren worden gebruikt. Zo kun je deze trap en ladder in één bijvoorbeeld aan het werk zetten als een zogenoemde leunende ladder. Dat wil zeggen, je gebruikt de Combi als een soort van ladder, waarbij je het bovenste deel ergens tegen laat leunen.

 

Bovendien kun je de verschillende trappen in de 'Combi Line'-lijn van Telesteps uiteraard gebruiken als een vrijstaande ladder. Zo klap je beide zijden volledig uit, waarna de telescopische ladder is in te zetten aan een enkel oploopbare trap. Als derde mogelijkheid biedt een telescopische trap de mogelijkheid om deze in te zetten als een combinatieladder. Je ziet het: de telescooptrap van Telesteps is multifunctioneel in te zetten.

 

Telescooptrap Telesteps biedt een variabele werkhoogte

Een van de vele voordelen aan een telescopische trap is natuurlijk dat deze eenmaal volledig ingeschoven en ingeklapt in verhouding maar zeer weinig ruimte in beslag neemt. Een telescooptrap is dan uitermate geschikt voor als je in het bezit bent van een auto met een niet al te riante kofferbak. Bovendien biedt een telescopische trap de gebruiker de mogelijkheid om een variabele werkhoogte  aan te nemen. Zo bepaal je dus zélf helemaal welke werkhoogte je wilt kunnen bereiken. Een telescopische trap of telescoopladder wordt dan ook wel met de begrippen 'inschuifbare ladder' of 'uitschuifbare ladder' aangeduid. Maar op welke hoogte je de telescooptrap ook in wilt gaan stellen, dankzij de automatische borgingen wordt te allen tijde een veilige werkhoogte bereikt.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600