Visser Instrument

Vanaf 2017 is onze afdeling Visser Instrument weer geïntegreerd in Visser Assen. Visser Assen biedt vanuit de vestigingen in Assen en Veghel een totaalpakket bouwlasers en geotechniek.

 

Importeur Trimble Spectra Precision

 

Importeur Trimble BeNeLux

Als importeur van Trimble in de BeNeLux, zijn wij gespecialiseerd in verkoop en advies voor de merken Spectra Precision Laser, Nikon en Trimble. De producten die we in ons leveringsprogramma hebben, zijn onder andere bouwlasers, total stations, afstandsmeters en andere meetapparatuur en toebehoren voor de bouw en infra. 

Bent u op zoek naar meetapparatuur? Dan kunt u altijd bij ons terecht. In principe vindt u ons gehele aanbod op onze webshops. Heeft u toch iets nodig wat niet op onze webshops staat, maar wel in lijn ligt met ons assortiment, neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. 

 

 Ga naar visser-assen.nl

 Ga naar visser-assen.nl

 

Service in onze gespecialiseerde servicecenters

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen, in één van onze servicecenters, garandeert een goede en nauwkeurige werking van uw meetinstrument. U spaart tegelijkertijd zowel tijd als geld, terwijl de productiviteit toeneemt. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan een kijkje op de instrumentmakerij-pagina of neem contact met ons op. 

 

 Ik wil mijn meetapparatuur aanmelden voor service ( keuring, reparatie of onderhoud )

 

 

Een greep uit ons assortiment:

visser-assen.nl

 

 Roterende lasers

 Afbouwlasers

 Afschotlasers

 Machineontvangers

 Handontvangers

 Rioollasers

 Spectra lasertools

 Statieven

 Kabeldetectors

 Waterpasinstrumenten

 

visser-assen.nl

 

 Total Stations

 GPS / GNSS systemen

 BIM

 Trimble Rapid Layout

 Data collectors

 Land2Map