Lichtmasten Trime zonnepanelen

Lichtmasten Trime zonnepanelen

Een lichtmast van Trime die middels een zonnepaneel van stroom wordt voorzien, is verreweg de milieuvriendelijkste optie. Hier wordt namelijk geen fossiele brandstof verbrand.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 400 m²
  • Compleet met accu en zonnepaneel
  • Masthoogte max. 5,5 meter
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 2400 m²
  • Functioneert volledig op zonnepanelen
  • Masthoogte max. 8.5 meter
Favoriet
Vergelijken
  • Verlichtingsoppervlak: 2400 m²
  • Met accu, zonnepanelen en aggregaat
  • Masthoogte max. 9 meter

Wat is de vorm van energie die het beste is voor het milieu en de wereld? Juist, zonne-energie natuurlijk! Met als energiebron de zon is het mogelijk om 's nachts gratis het licht te branden.

 

Mobiele lichtmast op zonne-energie in verschillende vormen te bestellen

Wie een verplaatsbare lichtmast op zonne-energie aan wil gaan schaffen, kan Visser Assen online een keuze maken uit een bescheiden verscheidenheid aan modellen. De eenvoudigste vorm van een mobiele lichtmast met een zonnepaneel is de X-Pole Solar van Trime. Deze verplaatsbare lichtmast is uitgerust met een enkel zonnepaneel en één LED-bouwlamp van 50 watt. Deze mobiele lichtmast kun je gerust ergens neerzetten zonder dat je er naar hoeft om te kijken. Het grote zonnepaneel is groot genoeg om de interne accu bij daglicht op te laden en het licht in de kleinste uurtjes te laten branden. Heeft de zon overdag toch een beetje minder uitbundig geschenen? Dan zal het licht de nacht erop ook iets minder fel gaan branden.

 

Verplaatsbare bouwlichtmast met zonnepanelen en 4 x 60 watt lampen

Een van de toppers onder de milieuvriendelijke lichtmasten op zonne-energie is de X-Solar van Trime. Deze mobiele lichtmast is uitgerust met maar liefst drie zonnepanelen en vier accu's. Hiermee is deze de meest ideale verrijdbare lichtmast voor het gebruik op afgelegen locaties. De vier LED-lampen van elk 100 watt worden overdag opgeladen door middel van de drie uitschuifbare zonnepanelen. Handig is dat je deze drie zonnepanelen handmatig in de juiste hoek kunt kantelen. Zo weet je zeker dat het zonlicht te allen tijde optimaal wordt opgevangen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600