Dryfast stofafzuigsets, voor nog gemakkelijker stofvrij werken

Geschreven door Ronald 03-02-2017 0 Reacties Bouwplaatsinrichting,Alles over elektrische machines,Alles over stofbeheersing,

Stofafzuiging van Dryfast bij visser-assen.nl

De regels rond het stofvrij werken worden steeds strenger. De Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) controleert tegenwoordig streng op het naleven van de nieuwste regels omtrent stofvrij werken en deelt hoge boetes uit. En terecht natuurlijk, want met je gezondheid moet je geen risico's nemen. Gelukkig hoeft stofvrij werken dankzij onze stofafzuigsets van Dryfast weinig moeite en geld te kosten.

 

Stofafzuigset: de voordelen

Het grote voordeel van een stofafzuigset van Dryfast is dat deze werkt met onderdruk. Indien het onderdrukprincipe goed wordt toegepast, wordt stofuitbraak naar aangrenzende ruimten voorkomen. Is deze ruimte echter te groot om onderdruk te kunnen creëren, dan dien je gebruik te maken van tijdelijke schermen. Bovendien werk je met een stofafzuigset een stuk veiliger, maar ook een stuk schoner. Niet alleen voor de persoon die het werk verricht, maar vooral ook voor de opdrachtgever. Laatstgenoemde verlangt dan ook steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van stofafzuiging, om zo onnodige overlast en schoonmaaktijd te voorkomen.

 

 

Complete sets voor stofafzuiging

visser-assen.nl heeft het complete assortiment stofafzuigsets van Dryfast in het programma opgenomen. Met deze sets ben je in één keer klaar om stofvrij te werken. Standaard bestaat een stofafzuigset uit een afzuigventilator, een slangadapter, luchtslang en stofzak. Is de stofzak aan vervanging toe, dan kun je deze eveneens los bij ons bestellen.

 

Stofafzuigset in alle soorten en maten

Een snelle blik in ons assortiment stofafzuigsets leert je al snel dat er meer dan tien verschillende stofafzuigsets bestaan. Maar hoe kies je nu de juiste? Heel gemakkelijk, door gebruik te maken van ons handige productfilter. Hierbij helpt het enorm als je het volume van de werkruimte weet. Vervolgens kun je filteren op de maximale ruimte. Bovendien bestaan er extra filteropties als onder andere de luchtverplaatsing, de luchtdruk en het opgenomen vermogen. Zo weet je zeker dat je de juiste stofafzuigset kiest.

 

Dryfast, hét topmerk voor klimaatbeheersing

Als dealer van Dryfast kunnen wij (bijna) alle producten van deze topfabrikant voor klimaatbeheersing uit voorraad leveren. Niet alleen stofafzuigsets en ventilatoren, maar ook elektroheaters, bouwdrogers en ontvochtigers. Zelfs voor windmachines van Dryfast kun je bij ons terecht!

 

Stofafzuigsets bekijken >

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600