Mobiele airco's

Als je in de zomer niet oververhit wilt raken, dan is een mobiele airco een meer dan uitstekende oplossing. Een mobiele airco verkoelt namelijk niet alleen, het haalt bovendien het vocht uit de lucht.

Producten per pagina
Sorteer op:
Mobiele airco Eurom PAC 9.2 -9%
Favoriet
Vergelijken
  • Voor ruimten van 75 - 90 m³
  • Te gebruiken als airco en ontvochtiger
  • Koelcapaciteit 2600 W | 9000 BTU
Mobiele airco Eurom Coolsmart 120 -5%
Favoriet
Vergelijken
  • Inclusief afstandsbediening en timer
  • Koelen, ontvochtigen en ventileren
  • Koelcapaciteit 3500 W | 9000 BTU

Als de temperaturen stijgen en de zomerhitte toeslaat, is het belangrijk om een koele en comfortabele omgeving te hebben waarin je kunt ontspannen en genieten. Met de mobiele airco's van Eurom kun je de controle houden over de temperatuur in jouw huis, kantoor of andere ruimtes, en genieten van verfrissende koelte wanneer je dat het meest nodig hebt. In deze categorie vind je een assortiment van hoogwaardige mobiele airco's, waaronder de Eurom Coolsmart 120 en Eurom PAC 9.2. Ontdek welke van deze modellen het beste bij jou past en houd het hoofd koel tijdens de warme zomermaanden.

 

Eurom Coolsmart: de indrukwekkende mobiele airco

De Eurom Coolsmart 120 is een indrukwekkende mobiele airco met een koelvermogen van 12.000 BTU. Hierdoor is hij geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter. Met zijn slanke en stijlvolle design past hij moeiteloos in elk interieur. De Coolsmart 120 is uitgerust met handige functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit, waarmee je de airco kunt bedienen via jouw smartphone. Stel de gewenste temperatuur in, pas de ventilatorsnelheid aan of stel een timer in om energie te besparen. Met de Eurom Coolsmart 120 geniet je van optimale koeling en comfort, waar je ook bent.

 

Eurom PAC 9.2: de compacte krachtpatser

De Eurom PAC 9.2 is een compacte en krachtige mobiele airco met een koelvermogen van 9.000 BTU. Hij is geschikt voor ruimtes tot 80 vierkante meter. Deze airco heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij energiezuinig is en helpt om jouw energierekeningen laag te houden. Met de handige bedieningselementen en het LED-display kun je gemakkelijk de gewenste instellingen aanpassen. Dankzij het compacte formaat en de handige handgreep kun je de PAC 9.2 eenvoudig verplaatsen naar verschillende ruimtes waar koeling nodig is.

 

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare mobiele airco's

Beide modellen van Eurom zijn ontworpen met gebruiksgemak en betrouwbaarheid in gedachten. Ze bieden efficiënte koeling en zorgen ervoor dat je de controle hebt over de temperatuur in jouw omgeving. Of je nu thuis, op kantoor of in een kleine winkel bent, de mobiele airco's van Eurom zorgen ervoor dat je kunt genieten van verkoeling en comfort, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.

 

Kies de perfecte mobiele airco van Eurom die past bij jouw behoeften en geniet van verfrissende koelte, waar je ook bent. Met de Eurom Coolsmart 120 en Eurom PAC 9.2 heb je de juiste tools in handen om de zomerhitte te bestrijden en jouw omgeving aangenaam koel te houden.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600